betrokken raken

De beste manier om uit te vinden waar we voor staan is om naar één van onze zondagdiensten te komen. Ook kan je naar ons kantoor bellen en een afspraak maken voor een onderhoud waarbij je al je vragen kan stellen: contacteer

Je kan op verschillende manieren contact met ons opnemen. Op zondagen staat het i-Team steeds ter beschikking om je vragen te beantwoorden. Kleinere groepen die tijdens de week samen komen, zoals de huisgroepen of focusgroepen, maar ook de ‘Crossroads’ voor jong volwassenen, of de vele andere groepen die we organiseren zijn alle een uitstekende manier om anderen te ontmoeten, en te groeien en zich te ontwikkelen als kerkgemeenschap. Kleine groepen en cursussen horen hier ook bij. Om na te gaan welke de activiteiten zijn over de komende weken, consulteer je best de kalender en evenementenlijst. De uitgebreide lijst op de pagina’s met de link hieronder geeft je een goed idee van wat we te bieden hebben:

kleine groepen

Hier hebben we twee soorten kleine groepen die regelmatig samenkomen: de huisgroepen en de focusgroepen. Meer informatie over deze kleine groepen kan je hier vinden.

barmhartigheid en zending

Het is niet enkel onze bedoeling om binnen Vineyard Brussels met God en anderen in contact te komen – we willen ook de hand uitsteken en liefde tonen aan mensen in nood in de plaatselijke gemeenschap en de bredere wereld. Lees hier meer over hoe we dit doen: barmhartigheid and zending.