ik ben nieuw


Ben je van plan om ons voor het eerst een bezoek te brengen? We hebben er alle begrip voor dat naar een nieuwe omgeving komen wel een beetje kan afschikken. Bij Vineyard Brussels doen we er alles aan om uw ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. We hopen dat u in dit deel van de website de relevante informatie vindt om u te helpen wanneer u met uw reis bij ons begint.

Vineyard Brussels trekt een brede groep van mensen aan van alle leeftijden en culturen. Omdat onze leden afkomstig zijn uit veel verschillende landen, gebruiken we het Engels als voertaal, waarbij er ook een simultane vertaling naar het Frans is voorzien. Wij verwelkomen iedereen, ongeacht leeftijd, ras, geslacht, nationaliteit of cultuur. Onze gemeenschap omvat kinderen, tieners, alleenstaanden van alle leeftijden, getrouwde koppels, gezinnen, weduwen/naars, gescheiden mensen en alleenstaande ouders.

ALGEMENE INFORMATIE

  • waar en wanneer komen we samen?
  • hoe bereik je Vineyard Brussels?
  • waar kan je parkeren?

volledige details hier

welke kledij wordt er gedragen?

De meeste mensen zijn casual gekleed. Als je echter graag meer formeel gekleed wil gaan, ben je uiteraard ook welkom!

lid worden

Casual bezoekers en zo nu en dan zondagaanbidders zijn altijd welkom in Vineyard Brussels Church en hoeven zich niet te registreren.

Als je echter relatief nieuw bent in de kerk en serieus overweegt lid te worden, moedigen we je aan je te registreren als een “nieuwkomer”. Voor meer informatie volg deze link.