nieuwkomer registratie

Casual bezoekers en zo nu en dan zondagaanbidders zijn altijd welkom in Vineyard Brussels Church, maar hoeven zich niet te registreren.

Als je echter relatief nieuw bent in de kerk en serieus overweegt lid te worden, moedigen we je aan je als een “nieuwkomer” te registreren.

Het is belangrijk voor ons om te weten wie nieuw is in de Vineyard en deel te nemen aan onze vergaderingen, zodat we de best mogelijke service kunnen bieden. We willen ook effectief en efficiënt zijn in onze communicatie en u helpen om u snel thuis te voelen en u bij ons thuis te voelen. Om dat te kunnen doen, vragen wij u ons een aantal nuttige, actuele informatie te verstrekken, waaronder zaken als basiscontactdetails, wat persoonlijke informatie, taalvaardigheid / voorkeur, leeftijd van kinderen, taalbehoeften, enz.

nieuwkomer registratie

Dit is voor degenen die relatief nieuw zijn in de kerk, maar serieus overwegen om lid te worden. Het enige wat u hoeft te doen om de nodige registratie-instructies te ontvangen, is een e-mailaanvraag sturen naar “NewcomerRegistration@Vineyard-Brussels.be”. We zullen u dan e-mailen met instructies voor het online registreren via onze website. Zodra u zich heeft geregistreerd, nemen we opnieuw contact met u op om uw eventuele vragen te beantwoorden. Als u geen internet hebt of gebruikt, kan ons i-team u helpen. Ze zijn elke zondag in de kerk beschikbaar tijdens de pauze en na de dienst.

Het is normaal om je als “Nieuwkomer” te registreren voordat je lid wordt, omdat we willen dat mensen de tijd nemen om ons te leren kennen, onze waarden en onze visie, voordat ze een toegewijd lid worden. We geloven dat een echt lidmaatschap vraagt ​​om weloverwogen betrokkenheid en betrokkenheid, omdat we meer een gemeenschap zijn die gebaseerd is op relaties tussen mensen met gemeenschappelijke waarden en een gemeenschappelijk doel. Onze visie is om Gods transformerende liefde en kracht aan het werk te zien in ons eigen privé- en gemeenschapsleven op praktische manieren die dan overloopt in praktische liefdesuitingen in ons huis en professionele leven, de lokale gemeenschap en de behoeftigen in de wereld als geheel.

Houd er rekening mee dat uw persoonlijke gegevens uitsluitend voor de administratie van Vineyard Brussels worden gebruikt en niet voor anderen toegankelijk worden gemaakt. Je zult altijd in staat zijn om te zien welke informatie wordt bewaard. Beperkte details kunnen in de kerkfolder worden geplaatst, voor andere leden om te zien, maar alleen met uw schriftelijke toestemming.

lid – hoe word je één?

We hebben geen formeel acceptatieproces om lid te worden. We geven er de voorkeur aan dat je die keuze maakt. We geloven dat echt lidmaatschap 5 belangrijke dingen omvat:

  • Regelmatige deelname aan onze zondagsdiensten
  • Actieve betrokkenheid bij een thuis- of focusgroep, waar u vriendschap en pastoraat vindt
  • Regelmatig gebed voor de leiders, leden en bedieningen van de kerk
  • Regelmatig financieel geven ter ondersteuning van ons werk en onze missies
  • Actieve betrokkenheid bij een of meer van de vrijwillige teams, die anderen dienen

 

lid registratie

Als je al een tijdje deel uitmaakt van Vineyard Brussels, maar je hebt je niet geregistreerd in de online-gids, neem dan zondag contact op met een lid van ons i-team en zij zullen je helpen of onze ONLINE Registratie bezoeken.