Routebeschrijving

Met de AUTO: Vineyard Brussels bevindt zich op 4-6 minuten rijden van het kruispunt tussen de E411 en de Grote Ring van Brussel (Brusselse Ring), bekend als het “Leonardkruispunt”. Volg de E411 richting Brussel en neem de eerste afslag: Oudergem-Centrum, onder “Andere Richtingen”. U zal zich dan onder het viaduct bevinden; sla bij het derde verkeerslicht rechtsaf, de Vorstlaan in. Sla vlak na het eerste verkeerslicht linksaf en zoek een parkeerplaats.
Parkeermogelijkheden: bij de Oudergem Shopping, Center, op de Vorstlaan of in de berm tussen de twee verkeersrichtingen.

Met de METRO: Neem Lijn 5 richting “Hermann-Debroux”. Stap bij de laatste halte, “Hermann-Debroux” uit. Eenmaal buiten, houdt u de viaduct aan uw linkerhand; de bushalte en de Delhaize achter u. U zou niet aan de kant van de tankstation moeten zijn. Steek de straat, de Vorstlaan, over. Sla aan de overkant rechtsaf en wandel rechtdoor in de richting van de Carrefour Hypermarket. De autos behoren u tegemoet te rijden terwijl u wandelt. Vineyard Brussels gebouw bevindt zich vlak voor de Carrefour. Er zal een Vineyard Brussels aanduidingsbord te zien zijn.

Met de TRAM: Neem Tram 94 richting “Trammuseum”. Stap bij halte “Oudergem-Shopping” uit. Wandel in de richting van de Carrefour Hypermarket; de trambaan bevindt zich links van u. Vineyard Brussels gebouw bevindt zich vlak voor de Carrefour. Er zal een Vineyard Brussels aanduidingsbord te zien zijn.

[widgets_on_pages id=”1″]