voorbereiding op specifieke evenementen

voorbeeld van specifieke evenementen:

 

– onthaal van nieuwkomers

Om de zoveel maanden nodigen we nieuwe leden, maar ook iedereen die graag over Vineyard Brussels wil geïnformeerd worden uit voor een kort samenzijn waarbij we de kerkgemeenschap voorstellen, met haar historiek, haar leiders, waar zij voor staat, hoe je deel kan nemen enz. Een prima gelegenheid om de voorgangers van de gemeenschap te ontmoeten en om aan hen uw vragen te stellen.

– vineyard vision and values (VVV) of vineyard visie en waarden

The Vineyard Vision and Values (VVV) cursus is voor hen die nieuw zijn in Vineyard Brussels en die graag meer weten over het reilen en zeilen van de kerkgemeenschap, of voor die mensen die al een hele tijd bij ons zijn, maar die naar een grotere betrokkenheid binnen de gemeenschap streven. Het gaat hier niet zomaar over het verstrekken van informatie, maar we houden het ook leuk ent is een uitstekende manier om nieuwe vriendschappen te ontwikkelen.

– voorbereiding op de waterdoop

Deze beknopte cursus is voor hen die gelovig geworden zijn en die gedoopt willen worden, maar ook voor hen die gewoon meer willen vernemen over de betekenis van de waterdoop.

– voorbereiding op het huwelijk

Voor paren met huwelijksplannen biedt Vineyard Brussels een cursus aan ter voorbereiding op het huwelijk gegeven op een ontspannen en interactieve manier, waarbij het aanleren van gezonde communicatietechnieken prioritair is.

het praktische christelijke leven:

[lees meer]

groeien in Christus:

[lees meer]

[terug naar de vorige pagina]

Leave a Reply

Your email address will not be published.