Uw bijdrage kan het verschil maken...

Jouw steun kan een blijvende impact hebben op het leven van individuen en gezinnen in Brussel. Help ons de boodschap van Jezus te verspreiden en een positieve verandering teweeg te brengen in onze gemeenschap.

Kerk in Vineyard Brussel

Steun de missie van de kerk met tienden en giften

Tienden en giften zijn essentiële om Vineyard Brussels in staat te stellen de boodschap van Jezus te verspreiden en levens te beïnvloeden. Door te doneren draagt u rechtstreeks bij aan de missie van de kerk en helpt u ons nog meer mensen in Brussel te bereiken.

Onze partners

Veelgestelde vragen

Vind antwoorden op veelgestelde vragen over giften

Zijn mijn donaties aftrekbaar van de belastingen?

NEE, giften aan Vineyard Brussels zijn NIET fiscaal aftrekbaar. Wij zijn een geregistreerde non-profitorganisatie, maar giften komen niet in aanmerking voor belastingsaftrek.

Hoe wordt mijn gift toegewezen?

Jouw gift ondersteunt verschillende aspecten van onze bediening, zoals erediensten, programma's om de omgeving te bereiken, salarissen van medewerkers, onderhoud van faciliteiten en zendingsprojecten. We streven ernaar om fondsen op een verantwoorde manier in te zetten in overeenstemming met onze missie en de behoeften van de kerkgemeenschap.

Kan ik aangeven hoe mijn gift gebruikt moet worden?

Hoewel we je suggesties verwelkomen, moedigen we niet-gerichte of vrije giften aan, omdat we daarmee aan onze meest dringende behoeften kunnen tegemoet komen. Als je echter een specifiek terrein of project hebt dat je wilt steunen, laat het ons dan weten en we zullen ons best doen om je verzoek in te willigen.

Hoe kan ik een gedetailleerd financieel rapport ontvangen?

We houden meerdere financiële vergaderingen per jaar om onze financiële verslagen te bespreken. Deze bijeenkomsten staan open voor alle kerkleden en we moedigen ten zeerste aan om aanwezig te zijn hierbij voor inzicht in onze financiën.

Hoe vaak verstrekt de kerk financiële verslagen?

We verstrekken regelmatig financiële verslagen aan onze kerkgemeenschap. Daarnaast worden updates over belangrijke financiële beslissingen of veranderingen gecommuniceerd tijdens kerkvergaderingen.

Kan ik periodieke (herhalende) donaties instellen?

Absoluut! We waarderen het gemak en de consistentie van terugkerende donaties. Je kunt automatisch terugkerende bijdragen instellen via ons beveiligde online "giving platform" op deze pagina of via jouw eigen banking app.

Is online geven veilig?

Ja, uw online donaties worden veilig verwerkt via STRIPE, dat gebruikmaakt van een standaard encryptie om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Uw financiële gegevens zijn vertrouwelijk en worden niet gedeeld met derden.

Welke maatregelen neemt de kerk om financiële verantwoording te garanderen?

We hebben een toegewijd financieel team dat toezicht houdt op de financiële zaken en een intern accountantskantoor controleert jaarlijks onze financiële administratie. Daarnaast moeten onze begroting en financiële beslissingen worden goedgekeurd door het kerkbestuur en, waar van toepassing, de gemeente.

Hoe kan ik mijn donatiegegevens bijwerken of terugkerende donaties annuleren?

Je kunt je donatiegegevens eenvoudig beheren door in te loggen op je online "ginvingaccount" .

Kan ik voorwerpen of activa (eigendommen) doneren?

Ja, we verwelkomen donaties in natura. Als u voorwerpen of eigendommen heeft die u wilt bijdragen, neem dan contact op met onze donatiecoördinator op donations@vineyard-brussels.be om dit in meer detail te bespreken.

Bedankt!

We waarderen je vrijgevigheid en engagement om onze missie te steunen. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact op met onze financiële afdeling. Bedankt dat je samen met ons Gods liefde wilt verspreiden en een positieve impact wilt hebben op onze gemeenschap!